Home
Recepten
Voorgerechten
Pasta & Risotto
Pasta
Rijst en risotto
Hoofdgerechten
Groenten, ei en kaas
Wild en gevogelte
Vis
Vlees
Bijgerechten
Dessert en gebak
Drankjes
Pizza en brood
Pizza
Brood
Het Italiaans menu
Woordenlijst
Tips & tricks
Blog
Contact
Zoeken
U bevindt zich hier:
Startpagina
Recepten
Hoofdgerechten
Vis
Vis
Baccalà alla Vicentina (Bakkeljauw uit Vicenza)
witvis
stokvis
Calamari ripieni (Gevulde calamari)
inktvis
Insalata di polpo (salade met octopus)
inktvis
Octopus
Nasello al cartoccio (Vis in folie)
witvis
Pesce alla Mediterranea (Mediterrane visschotel)
witvis
Pesce spada in salmoriglio (Zwaardvis op z'n Calabrees)
zwaardvis
Rombo ai funghi (Tarbot met bospaddenstoelen)
bospaddenstoelen
Sarde grigliate
Sardines
Sarde in teglia (gebakken sardines) x
Sardines
Seppie in zimino (Pijlinktvis met snijbiet of spinazie)
inktvis
Stoccafisso Genovese (Stokvis uit Genua)
witvis
stokvis
Triglia in guazzetto (mul of zeebarbeel in saus)
witvis
Trota alla griglia (Forel van de grill)
forel
Zuppa di cozze (Mosselen op z'n Siciliaans)
mosselen
Zoeken
Home
Recepten
Voorgerechten
Pasta & Risotto
Pasta
Rijst en risotto
Hoofdgerechten
Groenten, ei en kaas
Wild en gevogelte
Vis
Vlees
Bijgerechten
Dessert en gebak
Drankjes
Pizza en brood
Pizza
Brood
Het Italiaans menu
Woordenlijst
Tips & tricks
Blog
Contact
Free Joomla templates
by
Ltheme