Home
Recepten
Voorgerechten
Pasta & Risotto
Pasta
Rijst en risotto
Hoofdgerechten
Groenten, ei en kaas
Wild en gevogelte
Vis
Vlees
Bijgerechten
Dessert en gebak
Drankjes
Pizza en brood
Pizza
Brood
Het Italiaans menu
Woordenlijst
Tips & tricks
Blog
Zoeken
U bevindt zich hier:
Startpagina
Recepten
Hoofdgerechten
Vlees
Vlees
Agnello con i carciofi (Lamsschotel met artisjokken)
artisjokken
lamsvlees
Pasen
Polpette al sugo di pomodoro (Gehaktballen in tomatensaus)
rundvlees
Brasato al vino rosso (Rundvlees gestoofd in rode wijn)
rundvlees
Stoofvlees
Salsiccia al vino bianco (Verse worst in witte wijn)
verse worst
Cima alla Genovese (Gevulde kalfsborst uit Genua)
kalfsvlees
Salsiccia con lenticchie (Verse worst met linzen)
verse worst
linzen
Coda alla vaccinara (Romeinse ossenstaart)
rundvlees
Stoofvlees
Saltimbocca alla Romana (kalfslapjes met ham en salie)
kalfsvlees
Falsomagro (Kalfsrollade uit Sicilië)
kalfsvlees
Spezzatino (Runderstoofvlees op z'n Italiaans)
rundvlees
Stoofvlees
Fegato alla Veneziana (Kalfslever uit Venetië)
lever
kalfsvlees
Spezzatino di agnello con patate (Lamsstoofvlees met aardappelen)
Stoofvlees
lamsvlees
Pasen
Grigliata mista di carne (Gegrild vlees)
BBQ
Grill
Vitello tonnato (Kalfsvlees met tonijnsaus)
kalfsvlees
Ossobuco alla Milanese (Kalfsschenkel uit Milaan)
kalfsvlees
Zampone con lenticchie (Varkenspoot met linzen)
varkensvlees
linzen
Zoeken
Home
Recepten
Voorgerechten
Pasta & Risotto
Pasta
Rijst en risotto
Hoofdgerechten
Groenten, ei en kaas
Wild en gevogelte
Vis
Vlees
Bijgerechten
Dessert en gebak
Drankjes
Pizza en brood
Pizza
Brood
Het Italiaans menu
Woordenlijst
Tips & tricks
Blog
Free Joomla templates
by
Ltheme