×
Login
Onthoud mij
Gebruikersnaam vergeten?
Wachtwoord vergeten?
×
Zoeken
Zoek
×
Browse by Category
Voorgerechten
Bijgerechten
Dessert en gebak
Drankjes
Pizza en brood
Brood
Pizza
Hoofdgerechten
Groenten, ei en kaas
Wild en gevogelte
Vlees
Vis
Pasta & risotto
Pasta
Rijst en risotto
info@lekkeritaliaanskoken.nl
Het Italiaanse menu
Woordenlijst
Laatst toegevoegd
Blog
Lekker Italiaans koken
Home
Recepten
Voorgerechten
Pasta & risotto
Pasta
Rijst en risotto
Hoofdgerechten
Groenten, ei en kaas
Wild en gevogelte
Vlees
Vis
Bijgerechten
Dessert en gebak
Drankjes
Pizza en brood
Tips & Trics
Contact
Zoeken...
Home
Recepten
Voorgerechten
Pasta & risotto
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Dessert en gebak
Drankjes
Pizza en brood
Tips & Trics
Contact
Tips & tricks
Conserva di pomodoro (Tomaten inmaken)
Om geen beroep te hoeven doen op tomatenpulp of tomatensaus uit blik, kun je tomaten ook heel gemakkelijk zelf inmaken.…
Basilicum bewaren
Basilicum is het bij uitstek het kruid van Ligurië. Het is daarom niet vreemd dat deze tip mij aan de…
Zelf pasta maken
Stap 1: De ingrediënten Per persoon gebruik je 100 gram meel, 1 ei en een snufje zout Maak op het…
Sugo di pomodoro crudo (Saus van rauwe tomaten)
Ingrediënten (voor 4 personen of 2 pizza's) 400 g sappige, zongerijpte tomaten 1 teentje knoflook 2 blaadjes verse basilicum 2…
Tomatenpulp
Polpa di pomodori Ingrediënten (voor 4 personen) 500 g sappige zongerijpte tomaten Bereidingswijze Breng in een klein pannetje water aan…
Passata di pomodoro
Ingrediënten (voor ca. 8 dl) 2 kg verse, zongerijpte tomaten Bereidingswijze Kies de lekkerste, sappigste, rijpe tomaten die je kunt…
Olijven inmaken
Ingrediënten (voor 4 personen) Verse onbehandelde groene of zwarte olijven Voor de salamoia: water zout en naar smaak: 1 gedroogd…
Recepten
Voorgerechten
Pasta & risotto
Pasta
Rijst en risotto
Hoofdgerechten
Groenten, ei en kaas
Wild en gevogelte
Vlees
Vis
Bijgerechten
Dessert en gebak
Drankjes
Pizza en brood
U bevindt zich hier:
Start
Tips & Tricks