Home
Recepten
Voorgerechten
Pasta & Risotto
Pasta
Rijst en risotto
Hoofdgerechten
Groenten, ei en kaas
Wild en gevogelte
Vis
Vlees
Bijgerechten
Dessert en gebak
Drankjes
Pizza en brood
Pizza
Brood
Het Italiaans menu
Woordenlijst
Tips & tricks
Blog
Zoeken
U bevindt zich hier:
Startpagina
Recepten
Hoofdgerechten
Groenten, ei en kaas
Groenten, ei en kaas
Asparagi alla Milanese (Asperges op z'n Milanees)
asperges
eieren
Bagna caoda (groentenfondue met ansjovisolie)
Caponata
aubergines
Condijun (groentesalade uit Ligurië)
Fave e salame (verse tuinbonen met worst)
bonen
tuinbonen
Fonduta valdostana (Kaasfondue het het Aostadal)
fontina
Kaas
Frittata con zucchine (Roerei met courgettes)
courgettes
eieren
Funghi e patate in teglia (paddenstoelen met aardappelen uit de oven)
bospaddenstoelen
aardappelen
Funghi trifolati (Gebakken bospaddenstoelen met knoflook en peterselie
bospaddenstoelen
Panzanella (Toscaanse salade van brood en groenten)
salade
Parmiggiana (Aubergines met Parmezaanse kaas uit de oven)
aubergines
Ribollita (Toscaanse groentesoep)
bonen
kool
Torta di verdure (Groentetaart)
courgettes
spinazie
snijbiet
Zuppa valdostana (Koolsoep uit het Aostadal)
kool
Zoeken
Home
Recepten
Voorgerechten
Pasta & Risotto
Pasta
Rijst en risotto
Hoofdgerechten
Groenten, ei en kaas
Wild en gevogelte
Vis
Vlees
Bijgerechten
Dessert en gebak
Drankjes
Pizza en brood
Pizza
Brood
Het Italiaans menu
Woordenlijst
Tips & tricks
Blog
Free Joomla templates
by
Ltheme