Pizza en brood

Zelf pizza's bakken is niet moeilijk en erg leuk om te doen. Het vergt een beetje feeling voor het kneden…
Focaccia is een hartig, krokant, plat brood (ook 'Schiacciata' - platgedrukt - genoemd), bekend in allerlei vormen in heel ItaliĆ«.…
De pizza alla boscaiola, oftewel de 'pizza van de houthakker' mag niet ontbreken in het rijtje van traditionele pizza's. Bijna…
De capricciosa is een van die overbekende pizza's die in elke pizzeria op het menu staat. Capriccioso betekent 'grillig' en…
Voor de liefhebber van artisjokken deze heerlijke pizza met artisjokken. 
Deze pizza met broccoli maakt geen deel uit van het tradizionele erfgoed aan pizza's, zoals de andere op deze site…
Simpel en lekker, deze pizza met verse worst. Een erg gelukkige combinatie is ook de pizza met spinazie en verse worst.
De pizza Spinaci is een van de talloze mogelijkheden om een pizza de garneren.
Een autentieke pizza is die met gorgonzola en speck.
De beroemdste pizza, en meest eenvoudige, is de Pizza Margherita. De echte Margherita eet je alleen in Napels, maar dat…
De pizza Napoli of Napolitana is een variant op de pizza Margherita, met ansjovisfiletjes en kappertjes.
Voor de pizza ai quattro formaggi komen, naast mozzarella, vele kaassoorten in aanmerking naar gelang je persoonlijke smaak, zoals Emmenthal,…
De pizza Tonno e cipolla (tonijn en ui) zul je in veel pizzeria's tegenkomen en is gemakkelijk thuis te maken.…